کانال سازی صنعتی می‌خوهید؟ با ما تماس بگیرید

تماس و مشاوره

021-44443230    021-44443730

بالانس دمپر یا دمپر وزنی،  برای جلوگیری از برگشت هوا استفاده می شود و مسیر هوا را یک طرفه می کند. به عبارت دیگر گفته می شود که این دریچه برای یکسو سازی هوا مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا این دریچه در اتاق ژنراتور و یا پشت فن ها، تعبیه می شود و کارکرد خود را در این محل ها به خوبی نشان می دهد.

دمپر وزنی

نحوه عملکرد دریچه بالانس دمپر

معمولا برای افزایش بازدهی بالانس دمپر، پشت هواکش های موجود در محل نصب می شود. به محض اینکه فن ها شروع به کار می کنند پره های این دریچه باز می شود. بعد از اینکه پره ها باز شدند، هوایی که در داخل محیط وجود دارد به بیرون انتقال داده می شود.

با خاموش شدن فن، این دریچه ها به صورت خود به خود بسته می شوند. به همین دلیل این دریچه کارایی بسیار خوبی در جلوگیری از هدر رفت هوای مطبوع داخل اتاق از خود نشان می دهد. دریچه بالانس دمپر، هم چنین قادر است از ورود پرندگان و  حشرات به داخل محیط جلوگیری به عمل آورد. همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال سازی صنعتی در خدمت شما خواهد بود.

ویژگی های دمپر وزنی

  • دریچه بالانس از پره آلومینیوم، کلاف گالوانیزه و یا استنلس استیل ساخته می شود.
  • پره ها بسیار سبک می باشد و حمل و نقل آنها بسیار راحت است.
  • معمولا این دریچه پشت فن هواکش ها نصب می شود.
  • به صورت یک طرفه به هوا اجازه ورود می دهد.
  • از ورود پرندگان و حشرات به داخل محیطی که این دریچه در آن قرار دارد، جلوگیری می شود.
  • در اتاق هایی که دیزل ژنراتور در آن قرار دارد، از دریچه بالانس دمپر استفاده زیادی می شود.
  • بر روی دیوار، نماهای خارجی ساختمان و کانال ها قابلیت نصب این دریچه وجود دارد.
  • در همه اماکنی که نیاز است هوا به صورت یک طرفه جریان پیدا کند و از برگشت هوا جلوگیری شود، می توان از دریچه بالانس دمپر به نحو احسن استفاده نمود.
  • این دریچه به صورت کاملا خودکار فعالیت خود را انجام می دهد و به هیچ گونه عملگری نیاز ندارد.

همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال اسپیرال در خدمت شما خواهد بود.

محدودیت های دمپر وزنی

  • یکی از محدودیت هایی که این دریچه ممکن است ایجاد کند، محدودیت ابعاد و اندازه است. کمترین اندازه ای که می توان برای این دریچه در نظر گرفت 15×15 است و حداکثر اندازه آن، 2.50×1.25 سانتی متر است. در ابعاد بزرگتر، طراحی و ساخت به شکل دیگری انجام می گیرد.
  • از نظر ماده ای که این دریچه از آن ساخته می شود نیز محدودیت هایی وجود دارد. این دریچه را می توان با استفاده از آلومینیوم، کلاف گالوانیزه و یا استنلس استیل ساخت.
  • محلی که این دریچه بر روی آن قرار می گیرد نیز از مواردی که باید به آن دقت زیادی شود. موقع نصب حتما باید محل نصب و جهتی که قرار است هوا جریان پیدا کند مشخص باشد.
  • رنگ کردن دریچه بالانس دمپر ممکن است عمکلرد آن را با اختلال مواجه کند. بنابراین باید از رنگ آمیزی این دریچه خودداری کرد.

انواع دریچه دمپر وزنی

این دریچه در دو نوع تولید می شود:

  • یک نوع دریچه بالانس دمپر، بین کانالی طراحی و تولید می شود
  • در نوع دیگر این دریچه بین دیواری است و برای  این منظور طراحی می شود.

دمپر بادی (دمپر ثقلی)

دمپر بادی یا دمپر ثقلی در مکان‌هایی که احتیاج به جلوگیری از برگشت جریان هوا به درون کانال و محیط، تحت یک فشار معین، را دارند؛ استفاده می‌شود. این محصول هوای پرت فضا را خارج و هوای تازه را وارد محیط می‌کند، به همین دلیل یکی از لوازم ضروری است که جهت آرامش ساکنین در کانال‌کشی تهویه مطبوع ساختمان‌ها مورداستفاده می‌باشد. در ادامه این مطلب اطلاعات کامل‌تری در مورد نحوه کارکرد و کاربرد دمپر بادی (دمپر ثقلی) برای شما عزیزان بیان شده است.

دمپر بادی (دمپر ثقلی)

دمپر بادی چیست؟

به‌طورمعمول، دمپر بادی (Damper Wind) در قسمت پشت فن هواکش‌ها و روی نما نصب می‌گردد و با شروع کار فن، پره‌های دمپر باز شده و هوای داخل را به بیرون انتقال می‌دهد. بسته شدن پره‌های این محصول نیز با قطع عملکرد فن می‌باشد. این کار هم از اتلاف هوای مطبوع داخل جلوگیری می‌کند و هم از ورود و خروج پرندگان و دیگر موجودات به داخل ممانعت می‌نماید.  همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال سازی صنعتی در خدمت شما خواهد بود.

معمولاً به دلیل سبک بودن پره‌ها و کارکرد بهتر دمپر بادی، از تیغه‌های آلومینیومی در ساخت پره‌های آن استفاده می‌شود. دمپر بادی در پشت فن قرار می‌گیرد و همان‌گونه که از نامش هویداست با فشار هوای خروجی از پشت فن فعال شده و با خاموش شدن فن مسیر خروج هوا نیز مسدود می‌شود.

راست دمپر موتور دار – چپ دمپر بادی

شکل ظاهری و جنس اجزای دمپر ثقلی

ساختار ظاهری این دمپر، دارای یک قاب با فریم یک‌طرفه است که حجم قاب آن در میان دیوار و پشت فن قرار می‌گیرد و توسط فریم بیرونی به دیوار تثبیت می‌شود. با توجه به عملکرد دمپر ثقلی، استفاده از تیغه‌های سبک (ترجیحاً از ورق آلومینیوم) ضروری می‌باشد. جنس قاب و فریم دمپر وزنی از ورق گالوانیزه، به ضخامت یک میلی‌متر، و جنس تیغه‌های دمپر از جنس ورق آلومینیوم است. که این تیغه‌های آلومینیومی به‌وسیله یک محور ثابت، که به تمام تیغه‌ها متصل است، به‌صورت هم‌زمان با کارکرد فن شروع به باز شدن می‌کنند.

دمپر بادی از سه بخش تشکیل‌شده است که عبارت‌اند از: کلاف (گالوانیزه)، پره (آلومینیوم) و خروسک (آلومینیوم).

کاربرد و عملکرد دمپر بادی در کجاست؟

عملکرد دمپر بادی به‌گونه‌ای است که با باز و خاموش شدن فن بسته می‌شود. این نوع دمپر در تمامی مناطقی که نیاز به جلوگیری از بازگشت جریان هوا به داخل کانال و محیط دارند، قابل‌استفاده است. دمپرهای ثقلی بر روی نمای ساختمان، دیوار یا روی کانال‌هایی از جنس آلومینیوم، قابل‌نصب هستند.

کارکرد دمپرهای بادی به هیچ‌گونه وسایل جانبی نیاز ندارد. این محصول روی دیوارهای اتاق‌های دیزل ژنراتور، روی فن‌های اگزاست یا دهش هوا استفاده می‌شود. این نوع دمپر به‌صورت ثقلی بسته شده و با فشار ایجاد شده، توسط فن باز می‌گردند. برای اینکه به صورت دقیق بدانید اگزاست چیست کلیک کنید.

شروع به کار دمپر، به‌محض روشن شدن دستگاه تهویه مطبوع است که به کمک جریان هوا دهانه ورودی آن باز می‌شود. بالانس دمپر وزنی، که برای یکسو سازی جریان هوا مورداستفاده قرار می‌گیرد، پره‌ها را برای جریان دادن به هوا باز می‌شود. با قطع جریان هوا، پره‌ها به‌طور کامل بسته می‌شود و از ورود هوا از سمت مخالف جلوگیری می‌کند. همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال اسپیرال در خدمت شما خواهد بود.

مزایای دمپر بادی

  • دمپرهای بادی به دلیل پره‌های سبکی که دارند؛ بسیار روان حرکت می‌کنند و به هیچ‌گونه محرک یا موتور خارجی نیاز نخواهد داشت. البته این مدل دمپر به درخواست مشتری با ضخامت‌های مختلف قابل ساخت است.
  • با کمک این نوع دمپر، عبور جریان هوا فقط از یک‌سو انجام می‌شود.
  • این نوع دمپرها، اصلاً نیازی به کاور رنگی ندارد.
  • امکان تنظیم میزان هوای خروجی، در حدود معین، درون یک داکت با این محصول وجود دارد.
  • قابل نصب روی دیوار، درون کانال‌ها و تجهیزاتی همچون دیزل ژنراتور و غیره است.
  • دمپر بادی یا دمپر ثقلی برای یکسوسازی جریان هوا مورداستفاده قرار می‌گیرد.
  • در صورت درخواست مشتری می‌توان این دمپر را در ابعاد مختلف ساخت.

قیمت دمپر بادی

قیمت دمپر بادی با توجه به نوع متریال بکار رفته، اندازه‌ها و تعداد سفارش متغیر می‌باشد. با توجه به سفارشی‌سازی این محصول امکان ارائه لیست قیمت به‌صورت ثابت وجود ندارد. ازاین‌رو برای اطلاع از قیمت دقیق دمپر ثقلی می‌توانید با کارشناس فروش این مجموعه در تماس باشید.

خرید دمپر بادی

دمپر بادی را می‌توان به‌صورت سفارشی و در ابعاد مختلف و به شکل گرد و چهارگوش تولید نمود. قاب دور دمپرهای بادی از ورق ضخیم است و در انواع یک‌طرفه فلج و دوطرفه فلنج ساخته می‌شود. پره‌های داخلی دمپر وزنی که وظیفه کنترل هوا را به عهده دارند، از ورق‌های سبک با جنس‌های مختلف ساخته می‌شوند.

کلام آخر

مجموعه تهویه نو، سابقه زیادی درزمینهٔ انواع دمپر به‌صورت چهارگوش و از جنس گالوانیزه، استیل و آلومینیوم دارد. محصولات این مجموعه باکیفیت و دارای قیمت مناسب هستند. بنابراین اگر به دنبال تهیه دمپر ثقلی هستید، جهت مشاوره و خرید می‌توانید با مشاوران شرکت تهویه نو تماس بگیرید. تا با خیالی راحت، خریدی درست و کاربردی داشته باشید.

دمپر اتاق ژنراتور

دمپر محصولی پر کاربرد می باشد که در تهویه هوای محیط نقش بسیار مهمی را ایفا می کند. یکی از انواع مختلف دمپرها، دمپر اتاق ژنراتور می‌ باشد این دمپر وسیله ای برای انتقال هوای اتاق ژنراتور به هنگام عملکرد فن ژنراتور می باشند. در واقع زمانی که فن ژنراتور ها در اتاقک ژنراتور شروع به کار می کنند .  تبادل هوا بین محوطه داخلی اتاق و تخلیه فشار هوای ناشی از عملکرد فن لازم و ضروری می باشد. به همین دلیل در اتاق های ژنراتور از این دمپرها می باشند استفاده می شود.

دمپر اتاق ژنراتور

جنس دمپر‌ها از چیست؟

جنس دمپرها اغلب از جنس فلز بوده و با توجه به شرایط و مدل دمپرها می توان آن ها را از جنس هایی مثل استیل، آلومینیوم‌، گالوانیزه و یا دیگر فلزات نیز ساخت. همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال سازی صنعتی در خدمت شما خواهد بود.

کاربرد دمپر اتاق ژنراتور

برای تهویه هوای داخل اتاق ژنراتور، نوع به خصوصی از دمپر مورد استفاده قرار می گیرد . که آن را دمپر اتاق ژنراتور می نامند. به کار گیری دمپر در اتاق ژنراتور بسیار حائز اهمیت بوده و استفاده از آن باعث افزایش کارایی و عمر اتاق ژنراتور می شود. وظیفه این دمپر جا به جایی هوای داخل کانال با هوای بیرون بوده و با تهویه مناسب، باعث می شود که فشار ناشی از هوای ایجاد شده در این کانال کاهش یابد.

انواع دمپر اتاق ژنراتور

این نوع دمپر در مجموع در دو مدل دمپر اتاق ژنراتور بادی یا شاطری و دمپر اتاق ژنراتور موتورایز ساخته و تولید می شود که هر دو در اندازه های مختلفی طراحی و ساخته می شوند.  مدل بادی دمپر های اتاق ژنراتور به صورت دستی و مکانیکی کار می کنند و مدل موتورایز آن نیز به وسلیه یک موتور برقی و به شکل اتوماتیک کار‌می کند. در ادامه توضيحات بیشتری را در مورد این دو مدل ارائه خواهیم داد.

دمپر اتاق ژنراتور بادی یا شاطری

دمپر اتاق ژنراتور دمپر بادی را اغلب از جنس ورق آلومینیومی با کلاف گالوانیزه و یا استیل می سازند و آن را روی دیواره ژنراتور قرار می دهند. با توجه به این که کنترل فشار هوای ناشی از فن ژنراتور وظیفه اصلی این نوع دمپر است. آن را باید در نزدیکی فن نصب کرد و به وسیله کانال هوا به رادیاتور ژنراتور متصل کرد. زمانی که فعالیت فن ژنراتور شروع شده و فشار هوا در محفظه ایجاد می شود پره های این دمپر باز شده و منجر به تخلیه فشار هوا و تهویه مناسب در محفظه می شود.  با توجه به سبک بودن وزن ورقه های آلومینیومی، جا به جا کردن این وسیله بسیار راحت و آسان می باشد.

این نوع از دمپر ها را می توان در ضخامت های متفاوتی تولید کرد. می توان گفت به طور معمول در ساخت این دمپر، ورق های آلومینیومی با ضخامت یک میلی متر مورد استفاده قرار می گیرد.  اما تغییر ضخامت آن برای به کار‌گیری در شرایطی متفاوت امکان پذیر است.  به صورتی که به هر اندازه که محوطه بزرگ تر باشد و قدرت ژنراتور بالاتر برود، می توان ضخامت ورق تشکیل دهنده را نیز افزایش داد. همچنین شرکت تهویه نو با سال‌ها تجربه در زمینه تولید، نصب و اجرا کانال اسپیرال در خدمت شما خواهد بود.

دمپر موتورایز اتاق ژنراتور

نوع دیگری از این دمپر ها نیز وجود دارد که آن را دمپر موتورایز اتاق ژنراتور می نامند و به صورت اتوماتیک و برقی کار می کند. این مدل از دمپر ها نیز دقیقا عملکردی مشابه دمپر اتاق ژنراتور بادی دارد و تنها تفاوتش با شاطری این است که در درون این دمپر.  یک موتور برقی تعبیه شده است.  نحوه کارکرد این دمپر برقی به این شکل می باشد که این دمپر به وسیله نیروی موتور دمپری که توسط جعبه فرمان برقی به خود دستگاه ژنراتور متصل است هم زمان با کارکرد فن ژنراتور به طور خودکار پره هایش  باز شده و هوا را تهویه و جا به جا می کند و به محض این که ژنراتور خاموش می شود.

دستور مسدود شدن دمپر به وسیله موتور دمپری که روی بدنه این دمپر تعبیه شده است، صادر می شود. با توجه به ساختار برقی این مدل، مسلما در مقایسه با دمپر های دستی و مکانیکی از قیمت بالاتری برخوردار هستند.

طرز کار دمپر اتاق ژنراتور

همان طور که گفتیم دمپر های اتاق ژنراتور وسیله ای برای انتقال هوای اتاق ژنراتور بوده و زمانی که فن ژنراتور شروع به کار می کند.  در محفظه فشار هوا ایجاد می شود.  با باز شدن پره های دمپر این فشار هوای ناشی از کارکرد فن ژنراتور تخلیه شده و تهویه مناسب در اتاق ژنراتور شکل‌ می گیرد.

انتخاب دمپر به چه صورت است؟

به نوعی از دریچه که در داخل کانال های انتقال دهنده هوا قرار می گیرد و بخشی از مسیر هوا یا تمام آن را مسدود می کند . تا با این کار فشار و مقدار هوای ورودی و خروجی را بتواند کنترل کند، دمپر می گویند .  دمپر با تنظیم مقدار باد ورودی و خروجی می تواند در عملکرد دستگاه شما تغییرات مثبتی از جمله افزایش کارایی و عمر دستگاه را ایجاد کند. این دمپر را در ابعاد مختلفی تولید می کنند. اما لازم است که تمام جزئیات در مورد اندازه.  ضخامت و محل دقیق نصب آن را بدانید تا با نصب آن در اتاقک ژنراتور بتوانید بهترین عملکرد را از این دمپر دریافت کنید.

در این مقاله توضیحاتی را در خصوص دمپر های مکانیکی و برقی ارائه دادیم و شما عزیزان با توجه به شرایط .  و هزینه ای که برای خرید دمپر می خواهید داشته باشید می توانید یکی ازاین دمپرها را انتخاب کنید . اما اگر هنوز هم در شک و تردید هستید که کدام یک از مدل های دمپر برای کار و نیاز شما مناسب تر است .  می توانید با کارشناسان ما در پشتیبانی سایت در ارتباط باشید و به صورت آنلاین و تلفنی از همکاران ما مشورت بگیرید.

دمپر اتاق ژنراتور

جنس دمپر اتاق ژنراتور معمولا از ورق گالوانیزه با حداقل ضخامت یک میلیمتر، درابعاد مختلف تولید و براساس دستورالعمل فنی، بر روی دیوار یا درب اتاقک ژنراتورنصب می گردد. ساختارفیزیکی دمپر اتاق ژنراتور، از یک فریم چهار گوش با عرض 3 تا 5  سانتیمتر و ساختار داخلی دمپر اتاق ژنراتور بادی از پره های سبک آلومینیومی که بوسیله یک محور عمودی همگی به هم متصل هستند تشکیل شده است.این محور عمودی که با تمام پره های آلومینیومیِ دمپر اتاق ژنراتور بادی درگیر است باعث می شود در زمان اِعمال فشار هوای فن ژنراتور به سمت این پره ها، تمامیِ این پره ها همزمان باز و پس از خاموش شدن ژنراتور همزمان بسته می شوند. علت استفاده از ورق آلومینیوم برای پره های این نوع دمپر اتاق ژنراتور ،سبک بودن و تسهیل در مراحلِ باز و بسته شدنِ مسیر هوای دمپر اتاق ژنراتور می باشد.این نوع دمپر اتاق ژنراتور عمدتا بصورت یک قابه(تک فریم) ساخته و در محل مورد نظر نصب می گردد.نزدیک بودنِ فن ژنراتور به این نوع دمپر اتاق ژنراتور بسیار مهم و ضروری است،زیرا عملکرد این نوع دمپر اتاق ژنراتور دقیقا به فشار هوای ناشی از فن ژنراتور وابسته است.

بطور کلی در ابعاد متوسط و پایین برای ساخت فریم دمپر اتاق ژنراتور بادی از ورق گالوانیزه با ضخامت یک میل استفاده می گردد اما به تناسب بزرگیِ ابعاد دمپر اتاق ژنراتور، باید از ورق ضخیم تر برای ساخت فریم دمپر اتاق ژنراتور استفاده نمود.

برای ساخت دمپر اتاق ژنراتور بادی، ابتدا باید ابعاد مقطعی که قرار است دمپر اتاق ژنراتور در آنجا نصب گردد استحصال می گردد و بر اساس این ابعاد به میزان نیم سانت از هر بُعد کسر نمود تا در زمان نصب دمپر اتاق ژنراتور مشکلی به لحاظ گیر کردنِ ابعاد دمپر اتاق ژنراتور به دیواره های دمپر اتاق ژنراتور بوجود نیاید و دمپر اتاق ژنراتور بادی به راحتی در محل خود جانمایی و تثبیت گردد.پس از استخراج ابعاد این ابعاد و اعلام آن به کارخانه جهت ساخت دمپر اتاق ژنراتور، نخست قطعات فریم دمپر اتاق ژنراتور بر اساس سایزِ اعلامی، برش داده شده و با انجام عملیات گوشه زنیِ هر قطعه نسبت به مونتاژ فریم دمپر اتاق ژنراتور اقدام می گردد.با تکمیل و آماده سازیِ فریم دمپر اتاق ژنراتور، امکان سایزینگ و ساختن پره های آلومینیومیِ دمپر اتاق ژنراتور بادی، فراهم می گردد.در این مرحله با رعایت اِعمال بادخور نسبت به برش و آماده سازیِ پره های آلومینیومیِ دمپر اتاق ژنراتور اقدام می کنیم.پس از برش،تدارک و ساخت پره های مذکور نسبت به اتصال این پره ها به فریم دمپر اتاق ژنراتور اقدام می کنیم. بعد از تثبیت پره ها بر روی فریم دمپر اتاق ژنراتور،محور متصل شونده به تمام پره ها که مثل جک باعث باز و بسته شدنِ پره ها را بر عهده دارد را تولید و بلافاصله به تمام پره های دمپر اتاق ژنراتور متصل می کنیم .

نکته مهمی که در ساخت دمپر اتاق ژنراتور باید مد نظر قرار داد این است که اگر ابعاد دمپر اتاق ژنراتور بزرگ باشد برای بهبود و اطمینان از عملکردِ صحیح پره های دمپر اتاق ژنراتور،فضای داخلیِ فریم دمپر را بنا به مقتضیات ابعاد دمپر،به دو،سه و حتی چهار قسمت تقسیم نمود تا طول پره ها یا تیغه های دمپر بیش از حد معمول بزرگ و سنگین نگردد و تیغه های دمپر اتاق ژنراتور بصورت سبک تر بتواند به راحتی با عملکرد فن ژنراتور باز و بسته شود.

قیمت دمپر بادی (دمپر وزنی)

هزینه ی ساخت دمپر بادی و یا ثقلی ، دمپر وزنی اتاق ژنراتور به عوامل خواستی بستگی دارد 

اصولا دمپر بادی از کلاف گالوانیزه بخاطر استحکام بالا و پره های آلومینیومی برای سبکی این نوع فلز ساخته میشود 

قیمت دمپر اتاق ژنراتور هم به ابعاد طول و عرض آن بستگی دارد و مبنای محاسبه ی آن اینچ مربع میباشد 

برای دریافت مشاوره و استعلام قیمت شما میتوانید با کارشناسان فروش تهویه نو تماس بگیرین

انواع دمپر اتاق ژنراتور

دمپراتاق ژنراتور، یک قطعه بسیارمهم در صنعت تهویه، جهت راهبری بهینه از سیستم ژنراتورها محسوب میگردد.

دمپراتاق ژنراتور، با توجه ‌به عملکرد متفاوتی که دارند از نظر کیفیت و کمیت، به چهار نوع تقسیم بندی می گردد:   1– دمپر موتوری 2- دمپر دستی 3- دریچه لوردار ثابت 4- دمپر بادی

1 – دمپر موتوری

 این نوع دمپر، دارای ساختار مکانیکی و الکتریکی بوده و از اطمینان و کاربری بیشتری برخوردار است . دمپر موتوری، از یک فریم اصلی و تعدادی پره  فلزی از جنس ورق گالوانیزه به ضخامت 1 میلیمتر، که با آرایش خاصی به یک میله فلزی متصل و درنهایت با یک شفت فلزی چهارگوش، به یک موتور الکتریکی متصل و فیکس می شود.

 عملکرد موتور دمپر، بدین ترتیب است که با راه اندازی دیزل ژنراتور، فن مربوط به آن، شروع به کار کرده و از طریق سیستم فرمان الکتریکی، پیامی به موتور دمپر الکتریکی ارسال و پره ها باز میشوند و هوای تازه ، با قدرت مکش فن ژنراتور، از فضای باز پره های دمپر، وارد  اتاق شده و با عبوراز فین رادیاتور، سیکل مکانیکی و خنک کردن تامین می گردد . بدیهی است با خاموش کردن ژنراتور و فن مربوط، موتوردمپر مجددا فرمان گرفته  و پره ها شروع به بسته شدن میکند .

 بطورمعمول، محل نصب و ارتفاع دمپرها، بر اساس محاسبات فنی، روی دیوار یا درب ورودی دیزل خانه، در راستای مسیر مکش فن و در ارتفاع مشخصی، انجام میگیرد.

2 – دمپر دستی 

این نوع دمپر، دارای یک ساختار مکانیکی و با کارکرد بسیارساده است . دمپردستی، از یک فریم اصلی و تعدادی پره فلزی از جنس ورق گالوانیزه به ضخامت 1 میلیمتر، که با آرایش خاصی به یک میله فلزی متصل و در نهایت با یک شفت فلزی چهارگوش، به یک اهرم یا دستگیره فلزی متصل و فیکس شده است .

عملکرد دمپر دستی، بدین ترتیب است : زمانیکه دیزل ژنراتور و فن مربوطه، راه اندازی شد، اپراتورمتصدی آن، میبایست در محل حاضر، تا اهرم یا دستگیره دمپر را از حالت بسته به حالت باز، تغییر وضعیت داده، تا هوای تازه با مکش فن ژنراتور، از فضای باز پره ها، وارد اتاق شده و با عبور از فین رادیاتور، سیکل مکانیکی و خنک کردن انجام گیرد . بدیهی است بعد از خارج کردن دیزل ژنراتور از مدار، لازم است متصدی مربوطه ، مجددا دمپر با به حالت بسته تغییر وضعیت دهد .

یکی از نکات قابل توجه و حائز اهمیت اینکه، اگر دمپر دستی، بصورت همیشه بازباشد، حتی زمانیکه، دیزل ژنراتور به حالت خاموش باشد، بدلیل تغییرات جوی و وجود آلاینده ها، ریزگردهای معلق درهوای آزاد، قطعا از محل باز پره های دمپر به داخل دیزل خانه ورود کرده و بر روی بدنه و قطعات الکتریکی و مکانیکی ژنراتورنفوذ خواهد کرد و دردراز مدت باعث خسارات جبران ناپذیر مالی و فیزیکی خواهد شد .

بطور معمول، محل نصب و ارتفاع دمپرها، بر اساس محاسبات فنی، روی دیوار یا درب ورودی دیزل خانه ، در راستای فن و در اتفاع مشخصی انجام میگیرد.

دمپر بادی 

این نوع دمپر، کارکرد ساده‌ای دارد. بطوریکه با راه اندازی و عملکرد ژنراتور، فن مربوط به آن ، شروع به کار کرده و دمپر نیز با فشار هوای فن باز شده و عمل تخلیه هوای گرم و آلاینده ها انجام و با خاموش شدن ژنراتورو فن، دمپر نیز بسته میگردد. بسته ‌شدن دمپر، توسط پره‌های آلومینیومی صورت می‌گیرد. بدیهی است برای باز و بسته‌ شدن آسان پره‌ ها، جنس آن را از آلومینیوم انتخاب می‌کنند، زیرا این فلز سبک بوده و به ‌آسانی باز و بسته میشود.

فریم اصلی دمپرهای بادی، از جنس ورق گالوانیزه است و درابعاد مختلف و از ورق به ضخامت حداقل یک میلیمتر قابل ساخت است. با توجه ‌به محل استقرار ژنراتور و ویژگی‌ های داخلی اتاق، محل نصب دمپر میتواند روی دیوار و یا حتی روی درب ورودی اتاق ژنراتور انجام گیرد.

دمپر ، ژنراتور ، دمپر اتاق دیزل ، دمپر اتاق ژنراتور ، دمپر بادی ، دمپر ثقلی ، دمپر وزنی ، دمپر دستی ، ولوم دمپر ، دمپر موتوردار ، دمپر کنترلی ، دمپر ضد حریق ، دمپر ضد انفجار،

این مطلب را به اشتراک بگذارید

تماس و مشاوره

02144443230

02144443730

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید